Как да направим...

Идеите, които ще намерите тук можете да направите и сами. Някои от тях са полезни, други са просто "за красота", но всички те са предимно за забавление.

четвъртък, 30 октомври 2014 г.

Socks service или Абонамент за чорапи!

За сезона Зима 2014-2015 how2make4 реши да стартира рубрика с автентични репортажи от сергии, щандове и магазини, където може да намерите оригинални и не скъпи подаръци за предстоящите зимни празници. И така в навечерието на месец ноември, стартираме с едно откритие "току-под носа ни" - Магазин за чорапи! И то не какви да е, а български.

Само срещу 9 лева, можете да се абонирате, а вместо Коледен подарък - да абонирате свои близки, да получават в продължение на 3 месеца по 3 чифта чорапи.



Освен всичко друго, пазаруването в магазина е забавно. Измежду стелажите с чорапи, е възможно да попаднете на следните обявления:

"Този артикул може да бъде върнат след тримесечна употреба. Парите се възстановяват незабавно!"

"Цената на този чорапен артикул е: За по-възрастни 2 лв., за по-млади 3лв. По преценка на клиента!"

Цените варират от 1 лев до 10 лева.






Разбира се, Сокс сървис предлага и абонаменти с различна продължителност - от 3 месеца по 4 чифта чорапи до 12 месеца по 4 чифта, но ако искате по-необичаен подарък за Коледните празници, вземете пробно най-обикновения абонамент - 3 месеца по 3 чифта чорапи, които ще бъдат доставени на домашен или офис адрес (по избор) без допълнителни такси за доставка и др. подобни.

- Да, внуците пак ми подариха чорапи! - би възкликнал дядото, - Но този път съм абониран и очаквам с нетърпение да видя какви ще ми донесат тази седмица.

Интересно е да се отбележи, че магазинчето за чорапи предлага абонамент за здравни работници (с повечко бели чорапи), а също и т. нар. социален абонамент - за хора в неравностойно положение (с 10% отстъпка). Клиентите с по-разнообразни нужди могат да се възползват от абонамент "Селекция".

И така socks-service.com Ви очаква на ул. "Васил Априлов" №7 в София.