Как да направим...

Идеите, които ще намерите тук можете да направите и сами. Някои от тях са полезни, други са просто "за красота", но всички те са предимно за забавление.

сряда, 21 декември 2011 г.

X-mas design papers

Тъкмо, когато си мислех, че вече няма време за повече Коледни картички за тази година, жената в магазина за материали, откъдето обичайно пазарувам хартии, ме разпозна от летните ми опити за картички-пликове за пари. И ето, че се прибрах с ново дизайнерско блокче.
За направата на картичката използвах:
лист картон 30х30см или две парчета 30х20см и 20х10см,
ножица,
макетно ножче,
лепило,

Подготвих картичката по описания в предходна публикация начин - Картички за специални случаи

 
Направих всичките 12 листа за около 2 часа. Мотивите на хартиите са изключително разнообразни. Има както семпли и елегантни - само с райета и тук-там зимни елементи, така и по детски забавни - със снежни човеци и пингвини. Реших този път да пропусна панделките, за да не ги претрупвам.
Тези картички се оказват особено добър избор тази година, защото за жалост хората имат все по-малко време да обикалят магазините в търсене на подаръци. Харесват ги както за тинейджъри, така и вместо подарък за цяло семейство.

Подходящи са за поднасяне на билети за лотарията, за Новогодишни концерти и естествено класическите фирмени изненади - вместо бонуса да е в обикновен бял плик, да е поднесен изненадващо с картичка за пари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар